BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs

Talluddsvägen 7D 2/2 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 4274
  • 823
  • 1850
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldisponerad 3,5:a i gavel som ger ett fint ljusinsläpp med högt läge. Bostaden har avkopplande utsikt mot Skurusundet med en sjöglimt åt sydväst. Bostaden måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med tre bra sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam disponering. Renoverat och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med spishäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, spisfläkt samt kyl/frys. Snygg bänkskiva i grå laminat. I köket finns plats för ett mindre matbord vid fönstret. Gott om förvaring och arbetsytor. Generöst vardagsrum med plats för soffa, tv och matsalsbord för 4-6 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Fransk balkong som kan öppnas upp för att få en häftigare kontakt med natur och Skurusundet, ett väldigt avkopplande läge. 

Stilrent och nyrenoverat badrum med ett trevligt litet gavelfönster. Snyggt vitt tvättställ, spegelskåp ovan med belysning. Dusch set, tvättmaskin och en wc. Svart klinker och helkaklade väggar i vitt. 

Bostaden har parkettgolv förutom i hall och kök där snygg klinker ligger. Väggarna är vitmålade. Till bostaden hör ett källarförråd och ett matförråd. 

- Gångavstånd till bussar som går dygnet runt
- 3 sovrum
- Fantastisk läge helt utan insyn
- Vackert och nyrenoverat badrum
- Ett stenkast ifrån Skurusundet och den vackra Glasbrukssjön
- Fint skick, bara att flytta in
- Väldigt bra med förvaringsutrymmen