BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, vån 9

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • Såld
  • 5963
  • 911
  • 5604
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 9 med fri utsikt mot Fatbursparken som håller på att renoveras och kommer få en fin lekpark! Här bor du i en nyrenoverad lägenhet med optimal planlösning med tre sovrum och två badrum. Lägenheten har stora fönsterpartier och släpper in rikligt med ljus. Perfekt lägenhet för dig med stor familj. 

Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Köket är smakfullt renoverat med vackra mintgröna/turkosa luckor som sväljer en hel del förvaring. Gott om arbetsytor i bänkskiva av sten. Här finns all maskinell utrustning så som tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugn, micro, induktionshäll, fläkt, fullstor kyl och frys. Gott om plats för större middagsbord. Vardagsrummet kan enkelt möbleras med soffgrupp och tv-bänk. Här finner ni även en fransk balkong där ni kan njuta av utsikten ytterligare. Från vardagsrummet når ni en hall som leder er in till lägenhetens alla sovrum. Master bedroom är stort och luftigt med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord samt övrigt möblemang. Här finns väldigt mycket förvaringsmöjligheter så som garderobsvägg samt stor klädkammare. De övriga två sovrummen nyttjas idag som barnrum, här finns gott om plats för säng, förvaring och skrivbord. I hallen som leder er in till sovrummen finner ni ett stort nyrenoverat badrum med vacker klinker och kakel. Här finns badkar, wc, handfat, handdukstork samt skåp för förvaring. I anslutning till entrén finner ni det andra badrummet som även detta har väldigt fint kakel och klinker. Här finner ni dusch, wc, handfat samt förvaring. Hallen är bra och rymlig och har gott om plats för förvaring. Här finns stor garderob samt en mindre nisch vid entrén där ni kan hänga ytterkläder.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokaler. Topplokalen på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem. I föreningen finns även tillgång till två övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!