BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen

Lingvägen 29/Kulstötarvägen 24

  • 5 rum och kök
  • 63 kvm
  • 6.866.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på Kulstötarvägen 24 är luften frisk och om försommarkvällarna är det grönskan utanför som fångar blicken. Den soliga tomten bebos av fruktträd och buskar, och för den odlingsintresserade finns stora möjligheter till egen köksträdgård. Eller så tar du bara med dig kaffetermosen ut och slår dig ned i en skön fåtölj, lägger upp fötterna och njuter av din alldeles egna oas. Det är på baksidan det händer kan man säga. Platt gräsmatta för aktivitet med och utan boll!

Hallen välkomnar med öppen famn. Här kan du dra in både leriga skor, en regnig hund och en barnvagn om livet faller sig så. I vardagsrummet finns det gott om plats, och rummet breder ut sig åt flera håll. Fönstren öppnar upp ytan, och med fint ljusinsläpp växer rummet i takt med att sikten letar sig vidare. Med altandörren öppen växer rummet ytterligare och varma sommardagar är det bara att låta årstiden dra rakt genom huset. Från matplatsen till vardagsrummet är övergången knappt märkbar. Möjligheten finns för bordet att växa på längden. Och till vardags en klassisk köksplats med ett riktigt trevligt fönsterparti mot tomten. Perfekt uppsikt ut över trädgården där barnen kan springa runt. Köket är fungerande och har gott om plats. Ett sovrum på entréplan och två sovrum i källaren gör att livets pusselbitar faller på plats galant, vecka ut och vecka in. Källaren är i behov av nya skikt och dränering och erbjuder sedan ännu fler möjligheter - här är allt möjligt möjligt. Att ni sen bor på en adress nära stan – men ändå ett par minuters gångväg från skola, lekplats och kommunikationer – ja, det gör ju inte livet krångligare precis!

Kontakta mig gärna om du har frågor om huset, Enskede och boendet här. Jag själv är uppvuxen i området och har bott här i princip i hela mitt liv. I ca 10 år har jag haft glädjen och förtroendet att få hjälpa säljare och köpare att göra sina största och kanske mest känslomässiga affärer här. Enskede är ett område som berör och de är få som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö. Här avlöser barnvagnsrullare och hundrastare varandra samtidigt som hela stadsdelen genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm.

Välkomna på visning och säg hej till er nya livskamrat!