BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge - Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 169

  • 5 rum och kök
  • 113.5 kvm
  • Såld
  • 4554
  • 232
  • 2989
Värdera din bostad

Beskrivning

Gavelbostad med radhuskänsla i två plan med den optimala disponeringen för en familj. Rymlig entrésida på framsidan inhängnad av buskage där du kan äta din frukost i solen under sommarhalvåret och en stor altan i västerläge på baksidan med fri utsikt. Detta hem måste upplevas på plats, ni kommer ej att bli besvikna!

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade gavelradhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker. Huset ligger bra till på gården med fri utsikt från baksida där man också ser vatten. På framsidan finns en rofylld gräsmatta. Bostaden har under de senaste åren renoverats omfattande till att vara i det skick det är idag. Här finner ni fyra rymliga sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett kök med mycket arbetsyta och vackra materialval. Två renoverade badrum. Välkomnande entréhall.

(Kommer att kompletteras med mer bilder på uteplatserna nästa vecka.)

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN
Entréplan renoverades 2016 med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, nytt kök från Noblessa med nya vitvaror (Siemens) och fläkt, massivt trägolv, sänkt tak med spottar (led, dimbara), alla väggar, tak och fönster målades om, nya fönsterbrädor, nytt badkar, kommod, spegelskåp och wc samt ny tvättmaskin och torktumlare. Persienner monterades invändigt i fönster och ny hallgarderob monterades liksom klinker på hallgolv med golvvärme . Vidare har all el dragits om (jordad el), nya brytare och eluttag och nytt elskåp med jordfelsbrytare har installerats. Under 2020 har också trappa med ledare målats om i vit färg samt nya gardinstänger satts upp.

Hall
Rymlig hall med gott om plats för klädavhängning och skor. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Massivt trägolv.

Kök med matplats
Rymligt och renoverat kök med mycket bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, micro, varmluftsugn samt fläkt. Stilrent kakel i vitt, vita luckor och massiv träbänk. Plats för stort matbord. Massivt trägolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum/Altan
Ljust och rymligt vardagsrum med stora dubbla balkongdörrar som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Massivt trägolv, målade väggar. Från vardagsrummet når man den härliga altanen med utsikt över trädtoppar och vatten i ett värmande västerläge med magiska solnedgångar. Vid klart väder kan du se hela vägen in till stan!

Badrum
Renoverat badrum med badkar, wc, kommod, handdukstork och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare med bekväm arbetsbänk ovan. 

Sovrum 1
Stort sovrum som idag är inrett som ett kontor. Här får du enkelt plats med stor dubbelsäng och klädförvaring. Massivt trägolv. 

ÖVRE PLAN
Övre plan renoverades 2016 med ny klädkammare (fanns på ursprungliga ritningar från 1979), alla väggar, tak och fönster målades om, nya fönsterbrädor, ny wc, kommod och spegelskåp, all el har dragits om (jordade eluttag), nya brytare och eluttag, persienner invändigt i fönster monterades liksom nya garderober i alla sovrum samt nya gardinstänger har satts upp.

Sovrum 2-4
3 st generösa sovrum med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring och skrivbord. Detta är bostadens privata våningsplan. Två av sovrummen vetter mot den fria utsikten och vattnet och ett av sovrummen med snedtak och fransk balkong vetter mot innergård.

Badrum
Badrum med dusch, kommod, wc, handdukstork och spegel. Härifrån når man förrådet med gott om förvaring.

Klädkammare
Stor klädkammare med plats för både kläder och linnen. 

Uteförråd
Till bostaden hör även två förråd. Ett på framsidan och ett på baksidan.