BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Ljuskärrsvägen 110

  • 3 rum och kök
  • 77.8 kvm
  • Såld
  • 2329
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimal 3:a med generös balkong fri från insyn! Genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Bostaden disponerar två bra sovrum, ett renoverat och välutrustat kök med plats för matbord som rymmer hela familjen, ett praktiskt badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden erbjuder ett stort och öppet vardagsrum som förlängs med en stor möblerbar balkong i ett mysigt läge. Till bostaden hör ett källarförråd. Som boende i Brf Ljuskärrsberget har ni bland annat tillgång till ett tillhörande förråd, tvättstugor, två övernattningslägenheter samt en gemensamhetslokal. Förening med stabil ekonomi.

Här bor ni bekvämt med det bästa Saltsjöbaden har att erbjuda, en lugn tillvaro med närhet till allt från butiker och service till segling och vackra naturområden. I närheten ligger stationen "Tippen" som med Saltsjöbanan tar ca 25 minuter till Slussen (f.n. är Henriksdal slutstation p.g.a ombyggnation av Slussen).

Ett fantastiskt boende du inte får missa, välkommen på visning!

- HALL -
Ljus och öppen hall med tillgång till garderober för avhängning.

- VARDAGSRUM & BALKONG -
Generöst och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-möbel och förvaring. Vardagsrummet leder ut till mysig balkong i ett insynsfritt läge.

- KÖK -
Köket från 2008 är stilrent och välutrustat med ugn, mikro, diskmaskin, spishäll, goda arbetsytor och förvaringslösningar. Här finns plats för matbord som rymmer hela familjen och trivsamt ljusinsläpp från fönsterpartier.

- SOVRUM 1 & 2 -
Två st rofyllda sovrum med plats för säng, sängbord och garderober. Ljusinsläpp från fönster. Idag nyttjas ett av sovrummen som arbetsrum/gästrum.

- BADRUM -
Ljust badrum utrustat med wc, tvättmaskin och praktisk duschkabin. Förvaringsmöjlighet i skåp ovan tvättmaskin. Våtrumsmatta på vägg och klinker på golv.