BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Vindragarvägen 12, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 4199
  • 652
  • 4712
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med solig balkong högt upp i huset på våning 4, med utsikt över Reimersholme och Långholmen. Här bor du omgiven av lummig grönska och vatten med ett fritt och insynsskyddat läge med sjöutsikt på en av Stockholms mysigaste öar.

Lägenheten har mycket att erbjuda och här finner du en väl disponerad planlösning med fina detaljer från byggåret så som stavparkett, tilltagen takhöjd, charmiga ursprungsdetaljer och snickerier, ljusa väggar samt stora fönsterpartier. Med det höga läget i huset har lägenheten gott om ljusinsläpp. Sovrummet är luftigt med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns plats för säng och skrivbordshörna. Från sovrummet ligger utgången till balkongen som erbjuder förmiddagssol och plats för två personer. Utsikten mot Långholmen är svårslagen och är något som måste upplevas på plats. I det stora vardagsrummet finns även perfekt med plats för att möblera med soffa, Tv-möbel, matplats samt arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter ges med stora inbyggda garderober både i vardagsrum och hall. Extra förvaring finns i ett vindsförråd och ett källarförråd som tillhör lägenheten. Från vardagsrummet nås köket som är väl tilltaget och har all tänkbar utrustning så som diskmaskin, spis med ugn, fläkt samt kyl och frys. Fönster mot sovrummet släpper in ljus. Badrummet nås från hallen och är helkaklat och draget för tvättmaskin.

Här finner ni fantastiska promenadstråk och badmöjligheter utanför porten samt kanotuthyrning, Coop Nära och bra kommunikationer med buss. Detta är sammantaget en oas innanför tullarna. Ni bor i en populär HSB förening med god ekonomi och en välskött fastighet.

Varmt välkomna!

- Stabil och populär HSB förening
- Strålande utsikt över stad, park och sjö
- Välplanerad och mycket ljus på våning 4
- Stort kök med all den maskinella utrustning som behövs
- Helkaklat och rymligt badrum med dusch
- Nära badbrygga och grönområden
- Förening med gym, samlingslokal, takterass mm
- Föreningen äger marken