BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 31

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 5490
  • 2173
  • 1804
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade lägenhet i trivsamma Traneberg, ett trivsamt boende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Direkt charmig grönska utanför huset utan någon direkt insyn mot sociala ytor.
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för såväl soffrgupp som matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med sol stora delar av dagen. Vidare finns köket separat med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt och diskmaskin. 
Fräscht helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod samt förberett för tvättmaskin.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som härliga fönsternischer högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Mösseberg 12 är en väldigt trevlig förening med 13 lägenheter. Mycket välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. 1 hyresrätt finns kvar. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig uteplats med möbler och grill samt förråd till alla lägenheter.

- Balkong med underbar utsikt och sol stora delar av dagen
- Välskött förening med god ekonomi
- Några minuter till tunnelbanan
- Rymligt vindsförråd
- Generös planlösning!


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.