BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge - Saltsjö-Boo

Storholmsvägen 12

  • 5 rum och kök
  • 113.5 kvm
  • Såld
  • 4247
  • 148
  • 6907
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostadsrätt med radhuskänsla i två plan med den optimala disponeringen för en familj. Rymlig uteplats på framsidan där du kan äta din frukost i solen under sommarhalvåret och en stor balkong i söderläge. Detta hem måste upplevas på plats, ni kommer ej att bli besvikna!

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade bostadsrättsradhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker. Huset ligger bra till på gården med utsikt över innergård och rofylld gräsmatta på baksidan. Bostaden har under de senaste åren renoverats till att vara i det skick det är idag. Här finner ni fyra rymliga sovrum, kök med mycket arbetsyta och vackra materialval. Två toppfräscha badrum med golvvärme. Välkomnande entréhall.

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall
Rymlig hall med gott om plats för klädavhängning och skor. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Klinker på golv med golvvärme.

Kök med matplats
Rymligt och renoverat kök med mycket bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, micro, varmluftsugn samt fläkt. Stilrent kakel i vitt, gråa luckor och marmormönstrad bänk i stenkomposit. Plats för stort matbord. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med stora dubbla balkongdörrar som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Parkettgolv, målade väggar. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen med utsikt över gräsmatta.

Badrum
Fräscht badrum med badkar, wc, kommod och spegelskåp. Klinker på golv och helkaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring.

ÖVRE PLAN

Sovrum 2-4
3 st generösa sovrum med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring och skrivbord. Detta är bostadens privata våningsplan. Två av sovrummen vetter mot gräsmatta och ett av sovrummen med snedtak och fransk balkong vetter mot innergård.

Badrum
Badrum med dusch, kommod, wc, spegel och högt spegelskåp. Fint klinker på golv och kaklade väggar. Golvvärme. Härifrån når man förrådet med gott om förvaring.

Klädkammare
Stor klädkammare med plats för både kläder och linnen.

Uteförråd
Till bostaden hör även ett förråd på ca.2,2m x 2,9m.