BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Sareksvägen 2

  • 3 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 7532
  • 1940
  • 3009
Värdera din bostad

Beskrivning

I natursköna och populära Traneberg finner ni denna ytterst attraktiva 3a (urpsrungligen 2a) med härlig balkong i söderläge med skön sol och härliga ljusinsläpp. I charmigt gavelläge på attraktiv adress intill rogivande grönskande omgivningar - en bro ifrån stan. Lägenheten har genomgående omsorgsfullt renoverats under 2015 där ingenting är lämnat åt slumpen. Här har ni ett inflyttningsklart boende som passar väl för paret såväl som singeln med högt ställda krav!

Ljus och trevlig lägenhet med högt i tak (ca 2.70) vilket skapar en härlig rymd. Trevligt renoverat och generösa ytor med välbevarade originalgolv såsom fiskbensparkett samt genomgående ljusa väggar. Ett komplett boende med stort vardagsrum som bjuder in till umgänge. Vidare finner ni ett ombonat och rofyllt sovrum med gott om förvaring, renoverat kök med stilrena materialval och ett helkaklat badrum med vikbara duschväggar och tvättmaskin samt golvvärme. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd och tvättstugan finns i samma hus.

Här bor ni i en trevlig förening med god gemenskap bland de lugna, attraktiva och trivsamma kvarteren i Traneberg med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren. Närområdet bjuder på både bad och grönskande natur. Vid Alviks Torg finns en stor välsorterad ICA-butik, post, banker, inredningsbutiker, blomsteraffär, klädbutiker, sportanläggningar samt ett flertal caféer, pizzerior och restauranger t ex trevliga Sjöpaviljongen. I Tranebergsområdet finns vårdcentral matbutik, restauranger, apotek, motionsslinga, strandpromenad, badplatser, Tranebergs småbåtshamn, lekplats och fotbollsplan m.m. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till Alviks T-bana vilket är en bra knytpunkt med både tvärbanan, Nockebybanan och buss 114 som trafikerar i närheten.

Missa inte denna fina pärla, varmt välkommen på visning!

- Välplanerad inflyttningsklar 3a med fräscht badrum & kök från 2015!
- Balkong med sol större delen av dagen
- Smart planlösning
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Gavelläge med extra ljusinsläpp
- Stabil förening med de stora renoveringarna utförda och stabil ekonomi
- Utmärkta kommunikationer med Alviks T-bana och buss 114 direkt utanför fastigheten
- Grönskande omgivningar med chans till bad och motionsslingor i direkt närhet