BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Utövägen 25

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • Såld
  • 6105
  • 152
  • 3985
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en totalrenoverad och smart planerad fyra som även har två separata badrum. Den inglasade balkongen i härligt söderläge vetter mot ett lugnt grönområde. Allt på kort promenadavstånd från Orminge Centrum som erbjuder all möjlig service och snabba bussar till Stockholms City. Välskött förening med god ekonomi.

Genomtänkt och påkostat har de nuvarande ägarna totalrenoverat denna härliga fyra under 2019/2020. Planlösningen har de utvecklat och på så sätt skapat tre sovrum, ett stort vardagsrum med en charmig detalj i "braskaminen", ett kök som rymmer matbordet för hela familjen, tilltagna förvaringslösningar och två badrum. All el i lägenheten är omdragen. Även elcentralen, samtliga uttag och strömbrytare/dimmers är utbytta till nya. Lägenheten ligger på entréplanet men på husets baksida där den inglasade balkongen finns i härligt söderläge, svävar denna någon halvmeter ovan mark. Färg- och materialval harmoniserar genom hela lägenheten och skapar en varm och trivsam känsla. Här kan man med stolthet säga - att det är bara att flytta in! 

Entréhall

Innanför dörren möter den rymliga hallen. Direkt innanför dörren finns hatthylla och skoförvaring. Lite längre in finns tre garderober med dörrar i sobert grå ton. Väggarna är målade i shitaketoner. På golvet finns en påkostad klinker från Konradsons kakel med stora plattor i snygg mörkgrå ton. Såväl praktiskt som påkostat är det att klinkergolvet har elvärme.

Vardagsrum

Från hallen nås det rymliga vardagsrummet. Även här är väggarna målade i shitaketoner men tillsammans med en rogivande fondtapet i sjögröna toner. På golvet finns ekparkett som är genomgående i större delen av lägenheten. En detalj som skapar karaktär åt lägenheten är den stenklädda pelaren som har ett väggtegel med det dramatiska namnet Varadero Vulcano. Invid pelaren står den egna "braskaminen" som eldas med bioetanol.

Kök & Matplats

Köket har liksom hela lägenheten totalrenoverats. En harmoni har skapats med det sandfärgade kaklet på del av vägg och ovan bänkytorna tillsammans med övriga väggytor som målats i en färg som heter manet med dragning åt havsturkos ton. På golvet finns den stilrena ekparketten. Snickerierna är i en bruten vit färg - off white. Laminatskivan går i toner av betong och har en underlimmad diskho. Köksutrustningen är som allt annat i köket nytt med induktionshäll, inbyggnadsugn, hel kyl resp frys i rostfritt. Detaljer som stort skafferiskåp är praktiskt och den vitmålade panelen i taket passar väl ihop med kökets karaktär.

Balkong

Från köket nås balkongen i härligt söderläge. Inglasningen som enkelt kan skjutas undan förlänger säsongen och gör att balkongen blir till ett extra rum. Balkongen vetter med insynsfri känsla mot ett mindre grönområde som skapar en rofylld karaktär åt balkongen och dess läge.

Sovrum

Lägenhetens största sovrum har ekparkett och väggar målade i sandstrandsfärgade toner. På ena väggen sitter en mönstrad fondtapet. En stor skjutdörrsförsedd garderob med glasdörrspartier sträcker ut sig längs ena väggen tillsammans med en fristående garderob som har spegeldörr.

Sovrum

Det andra sovrummet är även det rymligt och självklart som allt annat i lägenheten totalrenoverat. Ekparketten finns här tillsammans med väggar målade i en färg som heter peacock blue/påfågelsblå. Även här finns förvaringsmöjligheter i två fristående garderober med samma sobra grå dörrpartier som återfinns i hallen samt en garderob med spegeldörr.

Sovrum

Lägenhetens tredje sovrum har ekparkett och väggar målade i en rosa ton som heter Romans. En fristående garderob med grå dörr ger plats för kläder och allehanda ting och saker.

Badrum

Det större badrummet har liggande vitt blankt kakel med fasad kant från Hills Ceramics tillsammans med komfortabelt eluppvärmt klinkergolv från Konradssons i sandstenstoner. Här finns en tvättställskommod från Gustavsberg i snygg grå ton under epegelskåp med belysning. Det finns även toalett, en kombitvättmaskin med torktumlarfunktion samt ytor för ytterligare förvaringsmöbler. Badkaret skapar en lyxig känsla i rummet.

Badrum

Det andra badrummet har även det liggande vitt kakel. På golvet finns likadant klinker med komfortabel elvärme men här i en stengrå ton. Duschhörna med glaspartier och takdusch. Vit tvättställskomod under badrumsskåp med spegel och belysning. Toalett, handdukstork samt en mindre vägghängd förvaringsmöbel i vitt.

Klädkammare

Planlösningen är mycket genomtänkt med en stor separat klädkammare. Även denna har renoverats med ekparkett och vitmålade väggar. Dessutom har klädkammaren utrustats med såväl praktiska som snygga och påkostade förvaringslösningar och möbler från ELFA.

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd som ligger på samma våningsplan som lägenheten. Förådet är rymligt och mäter c:a 4,5 kvm.