BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 51b

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten ligger i det populära Alléhuset i HG7 byggt av Oscar Properties. Arkitekten för huset är Johannes Norlander som har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade industrifönstren. Lägenheten är försklassig med genomgående vitpigmenterad enstavsparkett och vattenburen golvvärme i samtliga rum. En imponerande takhöjd om ca 2,8m och två väl tilltagna sovrum.

Ljus och inbjudande hall där du direkt får en överblick över lägenheten. Hallen har gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor.
Lyxigt badrum där många snygga inredningsdetaljer kombinerats på ett smakfullt sätt. Badrummet är stort till ytan och utmärkt planerat vilket gör att det fungerar för flera samtidigt. För din bekvämlighet finns både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet bjuder på en generös kommod med goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande spegel. Där finns även handdukstork, helfigur-spegel, duschvägg i glas och golvvärme. Här trivs man!

Luftigt vardagsrum med trevliga sällskapsytor där man gärna umgås med familj och vänner. Här står ljus och rymd i fokus tack vare stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och tillhörande mediamöbel. 

Exklusivt och smakfullt kök som tack vare den öppna planlösningen rymmer många nära och kära. Köket bjuder på fina materialval och detaljer såsom påkostad bänkskiva och stänkskydd av sten, underlimmad diskho och väggskåp i grå ton. Köket är från Kvänum och vitvarorna är från Siemens: helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys. Intill köket finns en naturlig matplats där du med fördel kan duka upp middagen för många sittande gäster fortfarande med den luftiga känslan. 

Brf Linjefarten 1 är en välskött förening som äger marken och har god ekonomi där både tv- och bredband 1000 MB ingår i månadsavgiften. Föreningen har bland annat tillgång till ett välutrustat gym med torr- och ångbastu. Som boende här är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen egen biograf. Det finns också ett aktivitetsrum och hundspa. Garagemöjlighet finns som nås med hiss från lägenheten. 


I fastighetens gatuplan finns både frisör och den välkända yogastudion Yogayama, där man som boende får boenderabatt.

Som boende i Hammarby Sjöstad har du närhet till den mysiga småbåtshamnen med flera populära restauranger som bland annat Göteborg och Carnegie. Här finns också flera mysiga bagerier och gym. Från Luma bryggan kan du välja att ta båt in till stan och närheten till Södermalms puls är slående nära, antingen tar du en promenad över Skanstullsbron eller gratisfärjorna Lisen och Lotten som går med tät trafik mellan Luma - Henriksdalshamnen - Barnängen. I huset intill hittar du en välsorterad ICA-butik. Inom en kort promenad når du Hammarbybacken och Nacka-reservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Fin, välgjord och påkostad innergård som passar både vuxna och små.