BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norra Lännersta

Bragevägen 33

  • 5 rum och kök
  • 164 kvm
  • Såld
  • 4783
  • 460
  • 17506
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och rymliga villa i barnvänligt område. Här, i eftertraktade Lännersta, har du nära både till vattnet, natur, förskolor, skolor samt fantastiska kommunikationer till city!

Detta fantastiska hus ligger tyst och fint skyddad i idyliskt villaområde. Huset är 164 kvm byggt år 2014 med mycket smakfulla och tidlösa materialval. Redan första steget i hallen känner man av husets härliga rymd och ljus från de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum med direkt närkontakt till trädgråden.

Vardagsrummet och köket har fönster åt tre vädersträck och en altandörr leder ut till altanen utanför.  Denna stora altan i sydvästläge har sol precis hela dagen. Trädgården har en lagom stor trädgård med stenplattor, vilket gör trädgården väldigt lättskött. På entréplan finner ni ett sovrum, en trappa upp återfinns ytterligare tre belägna runt ett litet allrum som idag används som kontor. Här finns två stora badrum varav en med dusch och en med både dusch samt bubbelbadkar. Intill huset finner ni även ett stort garage med inte bara plats för bil utan även bra förvaringsmöjligheter. Ett hem som måste ses!

Lännersta är ett mycket omtyckt, lugnt och lummigt villaområde med villor av varierande ålder och stil. På kort avstånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön. Lännersta har närhet till flera fina skolor och förskolor. Närmaste dagis är Källans förskola och Bågens förskola. Det finns även flera omtyckta dagmammor i de närmsta kvarteren, bland annat en snett över gatan. Skolor i området är Björknässkolan (f-9), Boo Gård skola (f-6 idag, men ska bli till åk 9), Myrsjöskolan (f-9) och Lännersta skola (f-6).

På kort promenadavstånd finner du Orminge Centrum med bl a flera mataffärer, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. Inom kort promenadavstånd finns busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen som har täta turer direkt till Slussen på 15-20 min, dygnet runt.  Med bil når du Stockholms city på 15 min.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.