BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älta

Stensövägen 11, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 314
  • 3482
Värdera din bostad

Beskrivning

Gaveltrea - Härligt läge med direkt närhet till vatten och natur - Stor inglasad balkong - Optimal planlösning med stora och öppna rum

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade gaveltrea som ligger perfekt belägen med närhet till vatten, natur och direktkommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från ett ljust och praktiskt kök, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, två stora sovrum samt en inglasad balkong. Här finns goda möjligheter att få ett extra rum om så behövs genom olika smarta lösningar.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Härifrån når man både vardagsrum och sovrum.

Bostadens vardagsrum är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Rummet är stort, luftigt och här ryms med större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för större sällskap. Här når man både hall och köket samt utgång till den fantastiska inglasade balkongen som ligger belägen med härligt solläge och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter.

Från hall och vardagsrum når man det fräscha köket med fina nylackade skåpsluckor, grå bänkskiva i laminat med kakel ovanför. Köket erbjuder mycket goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, stor kyl och frys, samt diskmaskin. Här finns även plats för matbord.

Det stora sovrummet är närmast i hallen som har plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang om så önskas. Andra sovrummet är närmast från köket och har även här plats för större säng och enklare möblemang. 

Stort stambytt badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Badrummet har väldigt välskötta ytskikt och är utrustat med wc, badkar, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring samt modern tvättmaskin och torktumlare med svart bänkskiva och stora förvaringsskåp ovanför. 

Välkommen på visning!