BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Tollare

Tollarevägen 49, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 3.100.000 kr Utgångspris

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa 2:a högst upp i huset om 40 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt, balkong i söderläge så har du hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork, en trevlig möblerbar balkong i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magisk burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller varför inte en läshörna.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man redan nu 2020 kommer kunna vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 4-6 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar. 

Bilderna är ett ihopplock från flera lägenheter i projektet.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- Vackert burspråk

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 5 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 21-1302. Föreningen Brf Vyn.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.100.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 1 937 kr (Värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud), Bredband ingår). Andel i föreningen är 0.5247 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). Driftkostnaderna är uppskattade. Hemförsäkring tillkommer.

Förening:
Föreningen består av 96 st bostadslägenheter i fyra olika huskroppar.
Ett modernt boende 100 meter från vattnet VYN består av fyra hus av gemensam karaktär i Tollare i södra Nacka. Husen ligger på en höjd med utsikt mot vattnet, omgiven av skog och grönska. Med hjälp av burspråk, vinterträdgårdar, balkonger, terrasser och uteplatser suddas gränsen mellan inne och ute bort. De två takterrasserna som föreningens medlemmar har tillgång till ligger högt med magnifik vy och nere på den lummiga gården mellan husen finns plats för småbarnslek, avkoppling och umgänge.

Ett boende långt ifrån standardiserad nyproduktion prisbelönta Utopia Arkitekter har ritat VYN och alla 96 lägenheter har planerats för att maximera ljusinsläpp och utsikt över den vackra naturen. Unikt i detta projekt är även att alla 96 lägenheter är olika, dvs ingen lägenhet är den andre lik. Med sin skifferfasad och sina kopparburspråk kommer att VYN att stå ut i området men samtidigt smälta in i naturen.

Gemensamma utrymmen:
Takterrass, Miljörum, Cykel-barnvagns och rullstolsförråd i källarplan.
Gemensam lokal med WC.

TV / Internet
Fastigheten är ansluten till fibernätet

Parkering:
75 parkeringsplatser fördelade enligt följande i föreningen:
42 i garagen hus C+D
11 utomhusplatser vid hus B
22 platser i garage i en intilliggande fastighet
Garage ca1500kr/mån
Utomhus ca 900kr/mån

Överlåtelseavgift
2,5% av prisbasbelopp, betalas av köpare

Pantsättningsavgift
1% av prisbasbelopp, Betalas av pantsättaren

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.