BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Ringvägen 155, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 12706
  • 1326
  • 2737
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade hörnlägenhet med tre stora fönster och balkong.  Lägenheten ligger med ett ostört och attraktivt läge i en av gårdsflyglarna och från bostaden har man tjusig utsikt över fina och ljusa innergårdar. Lägenheten har flertalet bevarade attribut från byggåret som djupa fönsternischer, trägolv, spegeldörrar och spröjsade fönster. Lägenhetens generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med en väl tilltagen takhöjd skapar rymd. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Stor balkong – En egen oas
På den stora balkongen finns gott om plats och här kan man inreda sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Vardagsrum – Trevlig atmosfär
Fint vardagsrum som karaktäriseras av rummets två vackra fönster som ligger i skilda väderstreck. Rummet har bra möblerbarhet där man får plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Från rummet når man via helglasade pardörrar lägenhetens rymliga balkong.

Sovalkov – Mysigt och praktiskt
I vardagsrummet finns en sovalkov med gott om plats för en rejäl säng och i direkt anslutning till alkoven ligger en klädkammare.

Kök - Trivsamt
Trevligt kök med matplats för 4 personer och ett stort fönster som ger fint ljusinsläpp. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn och spisfläkt. Grått kakel ovan bänkytor.

Hall - Välkomnande
Välkomnande hall som erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum - Väldisponerat
Rymligt badrum med helkaklade vita väggar. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat, dusch samt badrumsskåp. I badrummet finns även plats för tvättmaskin.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.