BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- SoFo

Bjurholmsplan 19

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 12451
  • 1880
  • 3973
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt planerad 30-talsvåa mitt i SoFo!

Mot grönskande och lugn gård finner ni denna denna hemtrevliga och perfekt planerade två med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hemmet karaktäriseras av sina välbevarade originaldetaljer såsom vacker fiskbensparkett, spegeldörrar samt stora fönster med djupa nischer och originallås. Huset är beläget på lugna Bjurholmsplan, på lugnt läge i attraktiva SoFo.

Lägenheten har en mycket bra planlösning med lättmöblerade ytor. Ni välkomnas in genom hallen med gott om förvaringsmöjligheter samt skoförvaring. En inbyggd garderob samt en garderobsvägg rymmer mycket förvaring.

Köket ligger med öppen och social planlösning mot vardagsrummet och erbjuder gott om arbetsytor på köksbänken samt förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och renoverat år 2019.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler samt en matplats. Ett stort tidstypiskt fönster släpper in ett fint ljus. Hela lägenheten är målad i en smakfull grå färg som fint bryter av mot tak och snickerier i vitt.

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer en säng intill ett fönster mot den lugna innergården.

Badrummet nås från hallen och är i ett fräscht utförande (renoverat år 2019) med klinker på golvet och vitt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns dusch, handfat med kommod, ovanhängande spegelskåp samt wc.

Brf harven 57 är en välskött förening, med många renoveringar bakom sig. Föreningen har dolda tillgångar i form av två hyresrätter och två hyreslokaler.

Här bor du mitt i attraktiva SoFo på lugnt trafikerade Bjurholmsplan. Runt knuten finner ni bland annat Vitabergsparken och Nytorget med mysiga caféer, uteserveringar och restauranger. Ni har mycket goda kommunikationer via tunnelbanans Gröna linje men även via buss, 2:ans buss stannar runt hörnet och förbinder hela stan. Det centrala läget har närhet till trendiga butiker med shopping i alla de små inrednings- och klädbutiker som bidrar till områdets unika och levande atmosfär.

Varmt välkomna på visning!

- Vackra ljusinsläpp
- Fina originaldetaljer bevarade från byggåret
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Sovrum mot lugn innergård
- Helkaklat badrum
- Nära till bra kommunikationer
- Välskött förening med god ekonomi