BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 11, 5 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 11147
  • 144
  • 2977
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt grönskande läge och ingen insyn med magisk 6 meter lång balkong. Fräscht kök och kaklat badrum. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljusa färgval och parkettgolv. Bekvämt boende med hiss och garage. Nära Ektorps Centrums affärer och buss till slussen dygnet runt. 

Välkommen till denna trevliga lägenhet med högt och soligt läge i Ektorp. Ett attraktivt område nära affärer, bussar och med naturen runt knuten. Övre delen av fastigheten byggdes till 2008. 

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till en rymlig balkong utan någonting som skuggar eller stör ovanför. På den stora generösa balkongen ligger ett trägolv och här har du sol från ca 11:00-20:00 med grönskande trädtoppsläge. Gott om plats för blommor och bord på ca 6 m lång balkong. Modernt Myresjö kök med vita köksluckor, turkos lasmosaik och arbetsbänk av vit ek. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt, diskmaskin (2019) och gott om skåp och arbetsyta. Två stycken bra sovrum med plats för säng, klädförvaring och nattduksbord. Fräscht badrum från 2008 med snyggt vitt kakel, svart klinkergolv, vitt porslin, vikbara duschväggar, handdukstork och tvättmaskin (2019). Behaglig belysning i badrummet med spotarmatur i taket. 

Till bostaden finns ett källarförråd om ca 3-4 kvm. Tvättstuga finns i huset och postrum i entrén.