BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Johanneshovsvägen 153

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • 7.205.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en unik fyra om 97 kvm med mycket påkostade materialval. Här erbjuds utgång till lägenhetens två balkonger från tre olika dörröppningar. En lägenhet för dig som söker det extra så som utsikt, insynsskydd, exklusiva materialval, två balkonger varav ena i gavel om hela 28 kvm, belysning i garderober och ljudisolerade väggar. En suveränt disponerad bostad med utsikt, högt läge och hiss i huset.

- Två balkonger varav ena i gavel om 28 kvm
- Hiss från markplan
- Högt belägen med utsikt
- Insynsskyddad
- Påkostade materialval
- Unik bostad
- Utsikt
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge
- Platsbyggda garderober och klädkammare
- Välskött förening med garageplarser
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Närhet till Globen


Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds garderober med skjutdörrar och tillhörande städskåp. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet som är hela 22 kvm kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som dessutom bidrar till social samvaro. Påkostat och modernt Vedumkök med svarta luckor och bänkskiva i marmor. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Från köket nås lägenhetens första balkong om 6 kvm belägen i klockrent sydvästläge. Lägenheten erbjuder tre sovrum varav ena med utgång till lägenhetens rymliga och inglasade gavelbalkong om 28 kvm. Inglasningen består av skjutbara glaspartier. Utöver detta finns det två badrum. Det stora badrummet är utrustat med golvvärme, exklusivt badkar, tvättmaskin, torktumlare, handfat och förvaring. Det separata badrummet erbjuder dusch, wc, handfat, golvvärme och förvaring.

Balkonger i öst, söder och väst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör två balkonger. Ena är en inglasad gavelbalkong med skjutbara fönsterpartier om hela 28 kvm. Här kan du börja med att dricka morgonkaffet i sydöstläge för att sedan gå runt hörnet för att äta lunch i solen. Önskar du dessutom kvällssol så är det enkelt att gå över till lägenhetens andra balkong om 6 kvm som är belägen i klockrent sydvästläge.