BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sandalmakarbacken 13

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 10292
  • 678
  • 2732
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en underbar och riktigt välplanerad fyra om 104 kvm, högst upp i huset med ett rofyllt läge utan någon direkt insyn. Möjlighet finns att dela av bostaden för den som önskar ett extrarum. De tre sovrummen är i bra storlek och badrummet är stambytt och utrustat med tvättmaskin. Det renoverade köket har gott om skåpförvaring och intill fönsterpartiet finns plats för ett matbord. Från köket nås den inglasade balkongen som går att nyttja större delen av året. Vardagsrummet har gott om möblerbar yta och stora fönster med utsikt över den gröna omgivningen. I anslutning till hallen finns en gästtoalett. Ett smakfullt renoverat hem där det bara är att flytta in!

Omtyckt BRF med en trädgård som är alldeles underbar under sommarhalvåret, här finns också flera grillplatser. 

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts intill föreningen. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor och skolor finns i området. Engelska skolan finns i nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 

På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och är utrustad med garderober med skjutdörrar. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer källarförrådet till användning.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns gästtoaletten som är stambytt 2011. Här finns handfat samt en vägghängd WC.

Vardagsrum 
Det som utmärker det här hemmet är den trevliga planlösningen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på härlig grönska. 

Kök 
Renoverat och snyggt kök som inbjuder till matlagning och umgänge. Vita släta köksluckor bryter av fint mot det snygga Marrakesh-kaklet och den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin och induktionshäll. I förlängningen av köket finns en matplats där ett bord går att duka upp för många gäster. 

Balkong
Med utgång ifrån köket nås den inglasade balkongen. Inglasningen förlänger säsongen och gör att balkongen går att nyttja under större delen av året. Solläget och det höga, fria läget gör att man gärna tillbringar tid här ute. Här kan du möblera med en utemöbel och växter.

Sovrum 1
Stort sovrum med fönster i två väderstreck, utan någon insyn. Här finns plats för bland annat en dubbelsäng och nattduksbord. En av väggarna pryds av en fin tapet. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring.

Badrum
Stambytt och stort badrum med öppningsbart fönster. Här finns badkar, handdukstork (el), vägghängd WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Sovrum 2 
Ljust sovrum med ett rofyllt läge, härifrån har du utsikt över grönskande trädtoppar. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. Ena väggen är målad i en sober rosa nyans.

Sovrum 3
Underbart sovrum med utsikt över grönskan utanför. Väggarna är målade i en modern och dovt rosa ton som bryter av fint mot de övrigt vita väggarna. Här finns plats för en större säng, nattduksbord och förslagsvis en läsfåtölj. En trevlig detalj är walk-in-closeten som nås ifrån sovrummet.