BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Mariaberget

Brännkyrkagatan 34B, 2tr

  • 1 rum och pentry
  • 14.5 kvm
  • 1.910.000 kr / Såld

Beskrivning

Unikt tillfälle att förvärva ett eget litet hotellrum, eller varför inte en första lägenhet eller övernattningsmöjlighet på en av Södermalms mest attraktiva adresser Brännkyrkagatan vid Mariaberget! Ett guldkorn med ett fint ljusinsläpp i söderläge och med välplanerade ytor för sin storlek. Här kan ni flytta in omgående - OBS! Juridisk person godkänns ej!

Läget och dess omgivning ger inte mer att önska, här bor man intill Ivar Los Park och Monteliusvägen med makalös vy över stan samtidigt som man bor granne med Mariatorget. Under sommaren är detta en grönskande oas och under vintern erbjuds en fantastisk vy över Riddarfjärdens vatten och stadens alla takåsar. Mycket välskött förening med låga avgifter och låg belåning. Här bor ni i en bekväm fastighet från 1979 med hiss och garage.

Lägenheten ligger tyst och ostört mot den lugna innergården. Här får ni plats med matbord för 2 personer och säng alternativt bäddsoffa. Badrummet är i rymligt utförande och är renoverat sedan tidigare och helkaklat med vitt kakel på vägg och mörkt klinkersgolv. Utrustat med wc, takdusch, handfat och spegel. Det är även förberett för tvättmaskin som det finns utrymme för. Köket är ett trinettkök med två spisplattor, utdragbar kolfilterfläkt och nyinköpt kyl. Till lägenheten hör även ett vindsförråd på ca 2-3 kvm. På den trevliga innergården finns sittgrupper som kan nyttjas under sommaren. 

Varmt välkommen på visning - denna vill du inte missa!

-Bo i vackra kulturkvarter på populära Brännkyrkagatan vid Mariaberget!
-Bra ljussinläpp från stort fönsterparti i söderläge mot lugn innergård
-Renoverat badrum med takdusch och utrymme för tvättmaskin
- Praktiskt trinettkök med spisplattor, fläkt och nyinköpt kyl
-Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 2-3 kvm och en gemensam innergård
-Låg avgift och låg belåning i stabil brf med garagemöjligheter
-Vackra omgivningar med Ivar Los park utanför och Monteliusvägen med fantastiska vyer