BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älta

Björnmossvägen 15

  • 5 rum och kök
  • 168 kvm
  • Såld
  • 24041
  • 2732
  • 24222
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Björnmossvägen 15!

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, låg driftkostnad, optimalt placerat på återvändsgata med direkt närhet till förskolor, skolor, bad, dagligvaruhandel, skog, natur och friluftsliv.

Huset tillhandahåller kvalitéer såsom garage, god förvaring och social planlösning med plats för hela familjen. Bostaden erbjuder idag fyra bra sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Ett smakfullt renoverat Marbodal kök med påkostade tillval samt allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att utveckla sina kulinariska färdigheter. Två exklusivt renoverade badrum, renoverad tvättstuga och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas både inomhus och utomhus. Dom härliga altanerna blir den naturliga samlingsplatsen under sommartid för grillning och lek för både dom stora och små sällskapen.

För den med gröna fingrar finner vi en välskött trädgård där man motiveras till att skapa sin egen oas med gott om plats för barnen att leka på. Vid uppfarten hittar vi vackert byggda stenmurar med planteringsmöjligheter intill garaget som ger en välkomnande känsla. Utöver kvalitéer i och runt huset så blir logistiken för barnfamiljen ett minne blott med 2-3 minuters gångväg nedför den egen byggda trappan till Älta skola och för dom yngre barnen finner vi förskolan Humlan direkt över gatan.

Så missa inte att uppleva detta hus på plats!

- Högt, insynsskyddat, fridfullt läge
- Sol hela dagen
- Exklusivt renoverat
- 2-3 min till skolor och förskolor
- Nära till dagligvaruhandel
- Nära skog och natur
- Nära kommunikationer
- Stor solcellsanläggning som står för ca 80% av elförbrukning