BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Kinnekullevägen 45

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 11426
  • 1362
  • 4317
Värdera din bostad

Beskrivning

Nyrenoverad 2:a med en charmig balkong i sydvästläge. Mycket fräsch lägenhet med ljusa ytskick och ett härligt ljusinsläpp. Separat sovrum med plats för dubbelsäng samt en  befintlig klädkammare. Badrum med dusch, wc samt handfat. 

Vardagsrummet är ljust och öppet med ett fint ljusinsläpp. Här får du plats med soffgrupp samt matplats för ett större sällskap. Omgivningen är minst sagt grönskande och någon insyn är det inte tal om. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens balkong med ett svårslagen sol från tidig förmiddag till kväll. Köket har genomgående renoverats alldeles nyligen med en träffsäker stil. Mycket generös förvaring och smarta arbetsytor. Gemytliga kontraster med hänsyn till den ursprungliga funkischarmen gör detta till ett modernt och vackert kök. 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som tidstypisk stavparkett, furugolv i original samt högt i tak och fina fönsterbrädor i marmor. 

Brf Kinnekulle 4 är en nybildad förening. Ekonomin är mycket god och man förfogar över en väl rustad fastighet. Tvättstuga i källarplan tillsammans med en trevlig tomt bakom fastigheten. Lägenheterna har förråd samt gemensamt utrymme till barnvagnar och cyklar. Framöver kommer föreningen att genomgå ett stambyte.

- Milsvid utsikt!
- En av Tranebergs bästa föreningar
- Balkong i söderläge utan insyn
- Charmiga originaldetaljer
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd
- Källarförråd 
- Lugnt område
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne. Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett område med endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Var god kontakta mäklaren för mer information.