BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sulvägen 67

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 5963
  • 374
  • 2823
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles underbar balkong och ett attraktivt gavelläge med stora fönsterpartier är vad som utmärker det här fina hemmet. Bostaden har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och härifrån nås också utgången till balkongen. Balkongen blir verkligen till ett extrarum under större delen av året, med plats för utemöbler, blommor och grill. Härifrån har du utsikt över bergknallar och träd. Placeringen bjuder också på många soltimmar.

De stora fönsterpartierna åt tre håll i kombination med de sobra färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt. 

Omtyckt BRF där du som boende har tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 200 kr/natt. En liten ombyggnad av gården pågår nu, när den är klar kommer det bl.a att finnas ett orangeri, lekplats samt boulebana.

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/

 

Balkong
Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, mycket tack vare närheten till kök och vardagsrum men också på grund av det soliga och fria läget. Under sommarhalvåret är balkongen helt inbäddad i grönska. Härifrån har du utsikt över bergknallar, skog och rådjur. Plats finns för en utemöbel, grill och en massa växter.

Kök 
Det trevliga köket har vita släta köksluckor som bryter av snyggt mot de gråa väggarna. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och bjuder samtidigt på fin utsikt över grönskan. Plats finns för ett matbord för åtminstone 6-8 personer, vid tillfällen går det att duka upp ett långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med samma fina ljusinsläpp som köket. Här finns plats för en stor soffa, läsfåtölj, tv-möbel och även hemarbetsplats. En trevlig detalj är hörnfönstret.

Sovrum  
Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Längs ena väggen finns också garderober. Rofyllt läge mot föreningens innergård.

Sovrum 
Det här fina rummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord. Längs ena väggen finns garderober. 

Badrum 
Stort badrum med härlig golvvärme och öppningsbart fönster. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp.

Hall
Hallen är alldeles lagom stor och har plats för familjens ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns två garderober. Något längre in i hallen finns en praktisk klädkammare med hyllsystem. För de ting som man inte vill förvara i bostaden så kommer vindsförrådet till användning, vilket är beläget i samma port.