BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Utövägen 20

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 10797
  • 296
  • 1933
Värdera din bostad

Beskrivning

TOTALT RENOVERAD! Hemtrevlig och toppfin bostad renoverad från grunden. Denna storlek och planering är optimal för en familj med tre stora sovrum, två bra toaletter med dusch och en balkong med tillhörande uteplats i ett insynsskyddat läge med fönster mot lugn innergård och centrala parken! 

Bostaden är vackert renoverad med många genomtänkta förändringar där man justerat om planlösningen för att få till 3 stora sovrum och ett lättmöblerat och stort vardagsrum för hela familjen. Från balkongen tar man sig ner på en uteplats med gräsmatta framför i lugnt enskilt läge. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, genomtänkt planering med goda förvaringsmöjligheter med praktisk garderobsförvaring i sovrummen och praktisk hallvägg i hallen. Samtidigt har man kunnat göra de sociala ytorna ännu större. 

De tre sovrummen är stora med plats för tonårsbarn och välplanerade för dubbelsäng, klädförvaring och skrivbord. Det finns två toaletter för att slippa trängseln på morgonen samt dusch i båda. Det ena badrummet är planerat med tvättmaskin, kommod, WC-stol och dusch och det andra har ett bubbelbadkar. I badrummet finns också behaglig golvvärme. Vardagsrummet är stort med plats för soffa, soffbord, tv-möbler. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med senaste tekniken: induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, fullstor kyl och frys i rostfritt utförande och en tyst diskmaskin integrerad med fin front. Från köket tar du dig ut till den fina balkongen med tillhörande uteplats med gräsmatta framför i ett soligt söderläge! På balkongen och uteplatsen kan du sitta ostört och ta en fika, sola eller varför inte grilla. 

Genomgående exklusivt vitpigmenterat ekparkett från Kährs i bostaden. Hela bostaden har vitmålade väggar och tak, el är omdragen med ny el-central med väl valda ställen för spotlights.

I dessa hus finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. 

- Fint renoverat skick
- Fantastiskt läge med lugn innegård och Centrala parken som granne
- Ingen insyn i bostaden
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd i anslutning via trapphuset, samma våningsplan
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min