BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Toffelbacken 25

  • 4 rum och kök (3 rum + kök enligt föreningens register)
  • 93 kvm
  • Såld
  • 9557
  • 2296
  • 9879
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett hem med radhuskänsla väntar här på Toffelbacken 25! År 2012 byggdes den här underbara bostaden som bland annat stoltserar med ett snyggt kök och badrum samt en stor uteplats som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. 
Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. För mer information om vad som planeras vänligen besök vaxer.stockholm


Hall 
Hallen är alldeles lagom i storlek och har längs ena väggen en snygg och praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer det externa källarförrådet till användning, som är beläget i grannporten.

Gästtoalett 
I anslutning till hallen finns gästtoaletten, som går i en smakfull färgskala. Här finns handfat med kommod, badrumsskåp samt en WC.

Badrum 
Det smakfulla badrummet går i en sober färgskala med ett mörkt klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna. En vägg i duschen bryter av snyggt med en mörk mosaik. Längs ena väggen finns en arbetsbänk samt en tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är vidare utrustat med dusch med vikbar vägg, WC, dubbla handfat med kommod och badrumsskåp. Två trevliga detaljer är den härliga golvvärmen och de infällda spotlightsen i taket.

Kök 
Underbart kök med flera köksskåp längs två sidor. De vita släta köksluckorna gör sig fint mot stenbänkskivan och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Nuvarande ägare har låtit bygga ett sovrum (sovrum 2) där det tidigare fanns en matplats. För den som inte är i behov av tre sovrum så går det att återställa och plats finns då för ett bord som går att duka upp för 8-10 personer. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin och mikro. 

Sovrum 1
Ett rofyllt rum med plats för säng och nattduksbord. Här finns också yta för ett skrivbord och en läsfåtölj. 

Sovrum 2 
Nuvarande ägare har låtit bygga till det här sovrummet som är i bra storlek. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. 

Sovrum 3
Det här rymliga sovrummet vetter mot den trevliga uteplatsen och har gott om utrymme för en större säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns en uppskattad garderobsvägg med smidiga skjutdörrar. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet har plats för en soffgrupp, tv-möbel och matbord. Från rummet har du en trevlig vy mot köket. 

Uteplats - självklar sällskapsplats under sommarhalvåret
Under sommarhalvåret blir uteplatsen en förlängning av köket och vardagsrummet. Med utemöbler och växter blir den till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner. Tack vare den stora ytan finns utrymme för olika sittgrupper, grill och en massa krukväxter. Ett långbord går att duka upp för många gäster vid behov.