BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla

Sickla Allé 13, 7 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • Såld
  • 15126
  • 216
  • 5324
Värdera din bostad

Beskrivning

Utmärkt trea i populära Sickla Allé 13! Ljus och rymlig trerumslägenhet på sjunde våningen med balkong som får gott om sol från eftermiddag till kväll. Här disponerar du över: hall med goda avhängningsmöjligheter, härligt kök med fantastiskt ljusinsläpp från både balkongdörr och husets karaktäristiskt stora fönster, rymligt stambytt badrum med dusch och tvättmaskin, två sovrum varav det större har en egen klädkammare, mysigt vardagsrum som leder in till ena sovrummet och det extra utrymme som kan användas som arbets- eller gästrum. Lägenheten görs bara bättre av den fantastiska takhöjden som bidrar till en extra dimension av rymlighet.
Högst upp på huset finns två takterrasser med slående utsikt över Nacka, Sickla sjö och Nackareservatet. Här finns gott om plats för det stora sällskapet som kommer över på en grillkväll eller bara för att njuta av utsikten.
Nackas bästa kompromiss mellan närhet till natur och shopping! Badrocksavstånd till Sicklasjön för ett morgondopp och i Sickla Köpkvarter hittar du all service man kan tänkas behöva för en bekväm tillvaro, shopping, bio, restauranger, fik och kollektivtrafik.

Välkommen på visning!

+ Välplanerad med rymligt kök, sovrum och sociala ytor
+ Utmärkt förvaring i klädkammare ovh tillhörande källarförråd
+ Högt belägen på våning 7
+ Över 3 meter takhöjd i sovrummet samt över standard i resten av lägenheten
+ Nära till både natur och service