BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Älta

Stensövägen 5, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 2274
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a som ligger belägen i ett perfekt läge med närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från fräscht kök, två stora sovrum samt en härlig och rymlig balkong.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i form av inbyggda garderober.

Från hallen når man köket som är i ett bra skick med fina ljusa skåpsluckor. Köket erbjuder mycket goda arbets, samt förvaringsutrymmen och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin.

Från hallen kommer man till bostadens vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är stort och luftigt och här ryms det enkelt större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för större sällskap. Här når man även den fantastiska balkongen. Balkongen ligger belägen i härligt läge och här ryms även enkelt sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har även två stora sovrum som är generöst tilltagna. Här får man enkelt plats med dubbelsäng, sängbord och annat möblemang om så önskas.

Stort badrum med wc, badkar, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin..

Varmt välkommen på visning

 

- Välplanerad 3a i ett härligt läge med direkt närhet till vatten och natur.

- Stor balkong

- Mycket bra förvaring

- Optimal planlösning med stora och öppna rum