BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Nytorget

Katarina Bangata 25

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 9023
  • 1057
  • 4135
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Katarina Bangata 25!

På en av Södermalms mest eftertraktade adresser, ett stenkast från Nytorget i SoFo, saluförs nu denna fina etta. Lägenheten ligger fyra trappor upp (hiss finns), i en vacker och välskött 30-talsfastighet.

Hemmet har generös takhöjd samt ljusinsläpp från ett stort tidstypiska fönster i vardagsrummet och ett fönster i köket mot stor lummig innergård. Tack vare det höga läget i huset får lägenheten ett väldigt vackert ljusinsläpp. Många bevarade detaljer från byggåret såsom fiskbensparkett, fönster med djupa nischer, speglade dörrar och generös takhöjd.

Välplanerade kvadratmeter där allt man kan önska i en etta ryms. Rymligt vardagsrum med plats för stor säng, soffhörna och matbord. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i en grå ton som bryter av fint mot snickerierna. Från fönstret har ni utsikt över innergården, takåsar och Sofia kyrka.

Tidstypiskt kök som ligger invid vardagsrummet. Ett fönster in mot gården släpper in ett fint ljus. Köket är utrustat med ugn, spis och kyl med frysfack. Bänkskiva i trä samt vitt liggande kakel ger stänkskydd ger tidlös och klassisk känsla.

Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, handdukstork, handfat, spegelskåp samt wc.

För förvaring finns det en inbyggd klädkammare med ingång från hallen samt ett källarförråd. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning samt skoförvaring.

Brf Bondetorpet Söder är en välskött och populär förening. Föreningen har goda lokalintäkter och äger marken.

På Katarina Bangata har du nära till SoFo:s otroliga utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. I närheten finns flera stora grönområden och promenadstråk runt Sofia kyrka, Vitabergsparken och Hammarby kanal. En kort promenad bort når du Skanstull och Ringens köpcentrum och även Eriksdalsbadet som under sommaren har utomhusbad. Flertalet badplatser finns även längst Årstaviken. Känner du någon gång för att lämna Södermalm ligger tunnelbana Medborgarplatsen samt Skanstull endast en kort promenad bort. Flertalet busslinjer nås i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

- Perfekt planerad etta med fönster mot gården
- Flera originaldetaljer finns bevarade
- Optimalt läge i SoFo
- Mycket välskött förening