BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Tobaksspinnargatan 4

  • 2.5 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 11177
  • 284
  • 5612
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Tobaksspinnargatan 4!

På tredje våningen finner ni en fantastiskt fin 2,5:a som enkelt kan omdisponeras till en välplanerad trea. Generös takhöjd i kombination med ljusinsläpp från två väderstreck gör att lägenheten är väldigt ljus. Fint bevarade detaljer från husets byggår samsas med en smakfull och klassisk renovering av kök och badrum. Här finns mycket charm från byggåret såsom fina originalbrädgolv, fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Här bor ni på bästa adress i Hornstull, med Långholmen runt hörnet. Ett mycket lugnt, tyst och centralt läge på Söder.

Köket är placerat öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. Vitt kakel fungerar som stänkskydd. Allt är mycket välplanerat och genomtänkt.

Intill köket ligger vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler samt en naturlig matplats som utan problem rymmer 6-8 personer. Här finns ljusinsläpp från ett stort tidstypiskt fönster samt en fransk balkong som vetter åt lugn gård som är fri från trafik. Utrymmet som idag nyttjas som matplats kan även omdisponeras till ett sovrum.

Luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt extra möblemang. Två tidstypiska fönster i fil släpper in ett fint ljus. En garderob med skjutdörrar rymmer mycket förvaring.

Rymligt badrum som har renoverats med smakfulla materialval. Utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat, spegelskåp, wc samt öppna hyllor som erbjuder ytterligare förvaring.

Välkomnande hall samt inre hall med mycket förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Föreningen har mycket god ekonomi med många renoveringar bakom sig. Föreningen äger marken och har låg belåningsgrad.

Här bor ni på en tyst och lugn gata, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom mycket korta avstånd.

Varmt välkomna på visning!