BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ursvik

Ursviksvägen 113

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 2.495.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Genomgående gott skick med nyligen renoverat badrumm. Här möts du av det bästa av båda världar! En bostad på bottenplan fritt från insyn där du har en uteplats om ca 15 kvm som du kan grilla fritt. Här kan du njuta av allt från morgonkaffet till sena härliga middagar i kvällssolen. Fönster i tre väderstreck som släpper in generöst med dagsljus. Takhöjden om hela 2.80 m ger en väldigt öppen känsla i bostaden. Bra disponerade 2 rok som ligger i ett riktigt optimalt läge invid villorna. Till bostaden hör både förråd och framför allt parkeringsplats.
Välkomna på visning!

Hall

Välkomnande hall med bra förvaring, vita väggar och fint parkettgolv.

 

Badrum

Stort nyrenoverat och fräscht badrum som erbjuder ett generöst ljusinsläpp via fönster. Utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, och dusch. Snyggt klinkergolv och helkaklade vita väggar.

 

Sovrum

Stort sovrum med plats för stor dubbelsängsäng och nattduksbord. Vita väggar och en trevlig ekparkett som är genomgående i hela bostaden. Stora skjutdörrsgarderober som erbjuder gott om förvaring. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

 

Kök

Köket är bra planerat med generöst förvaringsutrymme samt matplats för större sällskap. Stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, ljus kulör på väggarna och ekparkett på golv.

 

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum med vita väggar och ekparkett på golv. Möjlighet till olika förvaringsmöjligheter, samt en hög takhöjd gör att hela rummet känns stort och rymligt. Utgång finns från vardagsrummet ut till den härliga uteplats i soligt läge.

 

Uteplats

På denna fantastiska uteplats kan du tillbringa många sena sommarkvällar med familj och vänner. Här finns gott om plats för större möblemang och gott om plats för mindre tillställningar m.m.

 

Förråd

Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett källarförråd som ingår i månadsavgiften.

 

Parkeringsplats

Till bostaden finns en tillhörande parkeringsplats.

Kommunikation
Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice
På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.

Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.