BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 6, 8 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 10254
  • 1370
  • 1235
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2:a om 54 kvm med stor balkong om 11 kvm i söderläge. Lägenheten är belägen på våning 8 med storslagen utsikt över Nacka & Svindersviken!

Rymlig hall med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt och spottar i tak. intill hallen ligger sovrummet som rymmer dubbelsäng och sängbord. Här finns även plats för byrå eller garderob. Vidare in i bostaden finns vardagsrummet. Här ryms stor soffa, tv-möbel och matbord om 6-8 personer. Rummet är ljust med stora fönsterpartier och ligger med öppen planlösning mot köket som är snyggt inrett med köksluckor i vitt, stänkskydd i grått kakel, bänkskiva i grå sten och vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, integrerad fläkt, inbyggnadsmikro, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Köket har även en praktisk och snygg köksö med förvaring och platser för härligt barhäng. Balkongen är stor och rymmer både loungemöbler och matplats. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen kväll överblickandes hela södra Stockholm. Badrummet har kakel och klinker i grått. Här finns dusch med takdusch, handfat med kommod i vitt, golvvärme, toalett, tvättmaskin och tork från Siemens med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt. Snygg infälld spegel med hylla i natursten samt stort fönster utan insyn som ger ett härligt ljus. Lägenheten har genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och vackra fönsterbänkar i natursten. 

Bra förening med flera faciliteter som gemensamhetslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax finns att tillgå. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Även tandläkare och vårdcentral finns att tillgå. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.