BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 49, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 3:a om 85 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med sjöutsikt, stor balkong i söderläge och två sovrum då har ni hittat rätt!

Perfekt planerad familjebostad med två bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch och badkar, en trevlig balkong i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom har egen utgång till den väl tilltagna balkongen och även här njuter man av den slående utsikten.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man redan nu våren 2020 kommer kunna vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar. Från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar. 

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- 2 stora sovrum & 2 badrum