BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Karlbergsvägen 78, 4,5tr

  • 2 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna välbevarade sekelskiftesfastighet anno 1904 högt upp i huset på våning 4,5 av 5 med stor härlig balkong finner ni denna charmiga sekelskifteslägenhet med sitt höga och insynsfria läge över takåsar utanför! Här bor ni med ett nästintill eget våningsplan som vetter i gavelläge och har fönsterpartier åt två håll som öppnar upp sig och skänker ett fantastiskt ljus. Ett drömboende som verkligen inbringar lugn mitt i staden. Inflyttningsklart med samtliga bekvämligheter som passar både singeln och paret med högt ställda krav!

Lägenheten är belägen på attraktiv adress i idylliska Birkastan på lugn del av Karlbergsvägen med närhet till både Odenplan, St Eriksplan med mycket goda kommunikationer! Lägenheten erbjuder stora, luftiga rum med högt i tak ca 3 m, ljusa väggar och vackra vitlaserade trägolv genomgående. Elegant, ljust och smakfullt - med bevarade tidstypiska detaljer. 

Väl inne i lägenheten finner ni en otroligt välplanerad lägenhet där ni kliver in i en ljus och rymlig hall. Här finns ett fantastiskt pampigt serveringsskåp i original bevarat som inrymmer väldigt gott om förvaring tack var maximalt djup och höjd. Kliv in i det rofyllda sovrummet direkt till höger där ljuset flödar tack vare stora spröjsade fönsterpartier i original. Här får ni ett välplanerat rum som inrymmer både plats för dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter i garderobslösning. Från sovrummet når ni praktiskt badrummet med duschhörna och tvättmaskin. Via hallen har ni separat WC med handfat.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning som inrymmer både soffa och matbord för 4 personer utan problem. Stilrent renoverat kök med vita luckor, mörk bänkskiva i laminat och inrymmer samtliga vitvaror. Från vardagsrummet når ni via helglasade dörrpartier den härliga balkongen om ca 4,3 kvm som bildar ett extrarum under sommarhalvåret. Generös yta där ni får plats med både sittmöbler och vännerna! Njut av härliga sommarkvällar där ni får kvällssol. Härlig utsikt över takåsarna och rofylldhet mot den lugna innergården.

Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen är väldigt stabil med låg belåningsgrad om endast ca 2000 kr / kvm. låga avgifter och alla stora renoveringar utförda. Framförallt har föreningen en välskött och trevlig grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren.

Här bor ni med ett rikt utbud av mysiga krogar, restauranger och caféer runt Rörstrandsgatan och S:t Eriksplan. Västermalmsgallerian och Odenplan med dess stora utbud av butiker och välsorterade mataffärer nås med en kortare promenad. Nära gångavstånd till promenadstråk längs Karlbergskanalen och Vasaparken med café, minigolf och fotbollsplan. Något längre bort finns Hagaparken med dess vackra natur.

Varmt välkommen på visningarna av denna otroligt fina drömlägenhet!

- Perfekt minitvåa för både singeln och paret med stor rogivande balkong!
- Generös takhöjd och fina ljusinsläpp från två håll och en härlig sekelskiftescharm!
- Lugnt läge på "eget" våningsplan högst upp i huset vån 4,5 av 5 med utsikt över takåsarna
- Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderob samt serveringsskåp
- Fräscha våtutrymmen med separat wc och dusch samt tvättmaskin
- Fint och modernt kök med samtliga vitvaror upprustat de senaste åren
- Till lägenheten hör ett källarförråd och en trevlig grönskande innergård
- Väl underhållen fastighet från 1904, solid förening med låga avgifter och samtliga stora renoveringar gjorda
- Attraktivt läge på lugn del av Karlbergsvägen med närhet till både Odenplan samt St Eriksplan