BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 35 C, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 5302
  • 630
  • 3326
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket trivsam hörntvåa med rymlig balkong, generöst ljusinsläpp och öppen planlösning. Stilrent och välutrustat kök med gott om arbetsytor. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och spotlights. Hiss och garage i huset. Trivsamt och högt läge med närhet till fina grönområden, sjön Trekanten, Mälaren samt promenadavstånd till Södermalm.
Liljeholmstorget har stort utbud av affärer och service samt utmärkta kommunikationer med t-bana, tvärbana, flertalet busslinjer och flygbussar.

Entré/Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring i en garderob. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Säkerhetsdörr.

Kök
Stilrent u-kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Gott om förvaringsmöjligheter samt goda arbetsytor. Vita skåps- och lådfronter samt vitt kakel ovan disk- och arbetsbänk. Utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd mikro samt kombinerad kyl/frys. Vitmålade väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och balkongdörren som tillsammans bildar ett burspråk. Det finns även ett mindre fönster in till vardagsrummet. Här finns plats för soffa, tv-möbel, skrivbord och matbord. Vitmålade väggar och löpande ekparkett på golvet.

Balkong
Rymlig balkong med vacker utsikt mot takåsar och Liljeholmen. Balkongen är utrustad med trall och har plats för bord, stolar och grill. 

Sovrum
Mysigt sovrum med två infällda garderober samt plats för dubbelsäng. Gråmålade väggar och parkettgolv i ek.

Badrum
Stort badrum med vita helkaklade väggar samt grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara väggar, toalett, handfat, kommod, spotlights i taket och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med avlastningsbänk samt med förvaring ovan.