BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 98

  • 2 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 10493
  • 798
  • 5224
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av Södermalms trevligaste adresser - Åsögatan 98. Här bor du på svårslagen adress ett stenkast från SoFo med en skön och sprudlande stadspuls, samtidigt som du har grönska och parker intill. Här bor du i en mycket social och trevlig bostad med kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket speciellt passar dig som gillar att ha långa middagar med vänner och familj! Här möts tidstypiska detaljer från byggåret så som bevarade trägolv och djupa fönsternicher med moderna inslag i kök. Har du sökt efter den riktiga söderpärlan med svårslaget läge är tiden kommen!

En mysig mini 2:a på 33 kvm med fönster i fil släpper in ett fint ljusinsläpp till hela lägenheten. Från hallen träder du direkt in i lägenheten med badrum, kök och vardagsrum i direkt anslutning. I hallen finns förvaring i två platsbyggda garderober och en klädstång med skoställ för  ytterligare förvaring. Köket är renoverat 2016 och har all maskinell utrustning du kan behöva - inkl integrerad diskmaskin. Köket erbjuder gott om förvaring i vita överskåp och väl tilltagna arbetsytor över en extra djup och specialdesignad bänkskiva från IKEA. Ovan är det vitt kakel och mot fönstret platsbyggda förvaringshyllor. Köket är från Electrolux och är utrustat med fläkt, gashäll, elugn med inbyggd microvågsugn samt en separat SMEG kyl med kombinerad frys. 

Vardagsrummet smälter fint in i köket och separerar matlagningshörnan från det sociala umgänget med en naturlig plats för matbord om 6 personer.  Hela rummet har genomgående fina och ljusa trägolv samt vitmålade väggar.  Gott om ljusinsläpp från fönster över djupa fönsterbrädor. I anslutning till vardagsrummet, längst ner i bostaden finner vi sovrummet. Ett harmoniskt rum med plats för större säng och förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch, WC och handfat med under och överskåp.

Omgiven av populära cafeér och restauranger samt med Medborgarplatsen som granne ges du det bästa som området har att erbjuda. Köp med dig en frukostfralla och kaffe från Åsö Konditori & Bageri precis över gatan eller ta en kort promenad till Nytorget för att upptäcka dess grymma utbud av restauranger och barer som aldrig gör dig besviken. Känner du någon gång för att lämna södermalm ligger tunnelbana Medborgarplatsen samt Skanstull endast en kort promenad bort och Mariatorget nås på ca 7 minuter. Flertalet busslinjer och pendeltåg nås i närområdet.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

- Ljus lägenhet med optimal planlösning
- Låg avgift där bredband och TV ingår!
- Ett av Södermalms bästa lägen med Medborgarplatsen och SoFo som granne
- Helkaklat badrum med golvvärme som är stambytt 2004
- Väl underhållen fastighet
- Lummig innergård med härlig grönska