BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Skedviksvägen 20, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 5293
  • 889
  • 11231
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Luft och rymd genomsyrar denna rymliga trea belägen på populära Skedviksvägen, precis ovanför Årsta torg. Här erbjuds allt från gedigna materialval till praktiska förvaringslösningar. Här bor du i en stabil och pålitlig förening.

Lägenheten ligger i slutet av en loftgång och utanför entrén erbjuds med morgonsol, utrymme för möblemang och trevlig kaffehörna. Välkomnande, ljus och rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Välplanerat och trevligt kök med stort fönsterparti mot den gröna och lugna innergården. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer och förvaring samt arbetsytor. Maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys, häll med tillhörande varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Spatiöst och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Unik och omfångsrik utsikt i söderläge. Vacker och bevarad originalparkett samt fräscha väggar. Här finns gott om plats för att möblera ytan efter dina drömmar och behov. Dessutom finns ett mysigt burspråk att njuta och koppla av i. Från vardagsrummet nås lägenhetens högt belägna balkong med unik utsikt över Årstas takåsar. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och bokhyllor. I sovrummen finns dessutom garderober med praktiska förvaringsmöjligheter och stora fönster med fint ljusinsläpp. Fräscht och helkaklat badrum utrustat med wc, badkar, förvarig, handfat och tvättmaskin samt torktumlare.

- Utsikt
- Högt upp i huset
- Insynsskyddad
- Bra skick
- Låg belåning
- Hiss
- Källarförråd om ca 7 kvm
- Sällan till salu

Allmänt om området
Byggnaden ligger i området Årsta som är ett av södra Stockholms mest populära områden. Endast ett stenkast från lägenheten ligger naturreservatet Årstaskogen och det mysiga kolonilottsområdet Dianelund. Utöver detta finns dessutom Årstaviken där du hittar härliga promenadstråk och gott om rekreationsmöjligheter under årets alla årstider.