BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Grönviksvägen 94

  • 4.5 rum och kök
  • 121 kvm
  • Såld
  • 12380
  • 7935
  • 12681
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Brommas bästa adresser mitt i villaidyllen intill vattnet och grönskan erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende i absoluta toppskick!  Fantastiskt nybyggt parhus anno 2019 med två plan och tre soliga terrasser med magiskt sjöutsikt varav en med jacuzzi och inramad matplats. I området finns många smultronställen runt husknuten. Däribland en badbrygga ca 50 meter från huset och populära barnvänliga Solviksbadet ligger nära.

Väl inne i bostaden möts du av en härligt luftig och inbjudande atmosfär. Här finner du en optimal planlösning med vackra ytskikt och flera stora fönsterpartier som ger underbart ljusinsläpp.

Vardagsrummet är luftigt med sociala sällskapsytor och har anslutning till en av de soliga terrasserna med grillmöjligheter och lounge-ytor perfekt för sköna sommarkvällar. Eldstad och matplats finns intill köket som är smart planerat med köksö, exklusiv bänkskiva i vit marmorerad kompositsten, genomtänkta arbetsytor samt komplett utrustning inkl. diskmaskin. Helkaklade badrum på vardera våningsplan med dusch respektive badkar. Ett perfekt tvättrum finns också i hallen vid entrén där även ett förråd ca 7kvm är placerat. Sovrummen är rogivande med goda förvaringsmöjligheter och Master Bedroom är magiskt i sig med egen en-suite terrass, förvaring och badrum. Här finns även en Walk-In Closet som kan tillmötesgå shopping i överflöd.

Det här drömboendet måste upplevas på plats, varmt välkommen!