BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Torsgatan 56

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 11411
  • 7227
  • 5671
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en av Vasastans bästa tvåor! Här bor du i en vacker 20-talslägenhet med perfekt planlösning och flera välbevarade detaljer från byggåret. Två fungerande kakelugnar, tidstypiska fönster, originalgolv, speglade dörrar samt generös takhöjd. Huset är beläget mellan Rödabergen och Birkastan, på en av stans mest eftertraktade adresser.

Stort och luftigt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler samt en matplats som utan problem rymmer 4-6 personer. En fungerande kakelugn är pricken över i.

Väldisponerat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Hög maskinell standard som kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggd diskmaskin

Stort härligt sovrum med en rogivande och fungerande kakelugn. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare möblemang. En inbyggd garderob rymmer mycket förvaring.

Separat toalettutrymme som är renoverat så sent som i början av 2020. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp och wc. På golvet ligger ett vackert marmorgolv och väggarna är kaklade med klassiskt 15* 15 kakel.

Separat dusch som även det är helt nyrenoverat. Utrymmet är utrustad med dusch, handdukstork och handfat.

Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter och extra förvaringsutrymmen i flera platsbyggda skåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Lägenheten har tillgång till en vackert belägen innergård som erbjuder cykelställ och sommartid erbjuder goda grillmöjligheter.

Här bor du i en av Vasastans bäst planerade tvåor på toppläge! En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par.

- Vackert 20-talshus med tjusigt och välkomnande trapphus.
- Två fungerande kakelugnar
- Charmiga balkonger i anslutning till trapphuset.
- Lummig innergård med uteplatser och murad grill.
- Cykelställ på gården.