BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ornövägen 34

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 6066
  • 585
  • 3543
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt balkongläge åt soligt söder med uteplats som nås från en öppning i balkongen!

Bostaden är smakfullt renoverad med fina ytskikt, snyggt och påkostat kök. Det som utmärker bostaden mot andra är just balkongläget och uteplatsen. Bostaden måste uppleva på plats!

- Balkong med anslutning till uteplats i soligt söderläge 
- Sol hela dagen på balkongen och uteplatsen
- Smakfullt renoverad bostad 
- Kan enkelt göras ett 3:e sovrum

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall. I hallen har du gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Till höger om hallen når man det fräscha badrummet. Köket är renoverat  med snygga påkostade tillval, luckorna är vita och bänkskiva i fin laminat. Här finns också gott om plats för ett större matbord. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och diverse sovrumsmöbler. Kan enkelt göras ett sovrum till. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat med möjlighet att dela upp i två sektioner där man kan ha soffa i ena och matsalsbord/skrivbord i andra. Balkongen nås från vardagsrummet med sol från morgon till kväll. 

Köket är fullt utrustat maskinellt och består av en fullstor kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt, spis och ugn med varmluft. I köket finns en bra yta för större matbord där du får ett bra ljusinsläpp från fönsterna. 

Badrummet är helkaklat och klinker på golvet. Badrummet  består av ett badkar med dusch, handfat, toalett, handdukstork och tvättmaskin. 

Finns även ett väldigt stort förråd i bostaden som kan nyttjas till sovalkov, walk-in closet, kontor eller varför inte en mix. 

- Låg avgift!
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Bara att flytta in
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer