BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 99

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 14593
  • 614
  • 3449
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldisponerad och fräsch Årstapärla endast ett stenkast från Årsta torg och Årstaviken. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening med låg belåning. En suveränt disponerad bostad med hög standard och fantastiskt ljusflöde. Utöver detta erbjuds även balkong i soligt läge belägen mot rogivande omgivning.

- Mycket bra förvaring
- Två källarförråd
- Renoverat kök
- Bevarat original
- Balkong i söderläge mot lummig innergård
- Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning
- Mycket populär adress

Hall

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad.

Kök
Ljust och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med tillhörande ugn från 2020, diskmaskin och fläkt. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. I köket finns
matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro.

Badrum
Halvkaklat badrum med våtrumsmatta. Utrustat med wc, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från 2019, dusch, förvaring och handfat. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

Vardagsrum
Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp.Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel eller extra matplats.

Balkong
Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong belägen i klockrent söderläge mot innergård.

Sovrum
Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra möblering så som byrå eller sängbord.

Klädkammare
I sovrummet finns en rymlig klädkammare som renoverades 2018. Då målades klädkammaren om och ny praktiskt förvaring sattes in.

Förråd
Till lägenheten hör två förråd.