BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Rosterigränd 3

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 13707
  • 6071
  • 2856
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och sociala lägenhet i Liljeholmen med en fantastiskt kungsbalkong om ca 13 kvm. Från lägenheten har har ni 10 minuters promenad till Hornstull samtidigt som ni har promenadavstånd till Vinterviken och vackra naturområden. Liljeholmen har fantastiska kommunikationsmöjligheter: Här passerar tunnelbanans båda röda linjer där ni är på T-centralen på 10 minuter. Ni är på Arlanda på 50 minuter med flygbussen som går utanför dörren och ni kan även ta bussen till Bromma flygplats härifrån. Det går även direktbussar till Scania utanför dörren. Om ni har bil så kan ni väldigt bekvämt ta hissen ner till fastighetens varmgarage.

Hallen är ljus med bra rymd för ytterkläder. Här finns också ytterligare förvaring i form av två inbyggda garderober.

Invid hallen finner ni det stilrent och modernt kök i vitt med gott om förvaring i över- och underskåp. Här finns även en köksö med stora utrymmen i underskåp. Köksön har plats för barstolar samt erbjuder en trevlig och social arbetsyta där ni kan samtala med dina gäster samtidigt som ni förbereder mat. Köksön binder även samman den delvis öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet.

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med ovanligt stora fönsterpartier. Om man gillar odling är fönstrets djupa fönsterkarmar, en perfekt plats att ha sina växter på. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt stort matbord för sällskap om minst 8 personer. Från vardagsrummet finner ni den fantastiska balkongen med sol från lunch till eftermiddag som vetter mot föreningens innergård. Balkongen är en kungsbalkong om ca 13 kvm, vilket innebär att den sträcker sig hela vägen mellan vardagsrummets och sovrummets ytterligheter. Här kan man både odla växter och avnjuta många långa sommarkvällar med vänner.

Lägenhetens sovrum är stort och ljust då det ramas in fint av fönsterpartiet. I rummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter. Det finns redan en inbyggd garderob i sovrummet och här finns gott om plats för att sätta in ytterligare förvaring om så önskas.

Badrummet är mycket fint inrett med fina naturfärger. Utrustningen består av duschhörna med glasdörrar, golvvärme, kommod med matchande spegel och en mycket praktisk tvättavdelning med bänkskiva och överskåp.

På föreningens solsäkra innergård finner ni två pooler med soldäck och utsikt över sjön Trekanten. Föreningen är stabil, trygg och äger marken. De har flera lokaler som gemensamt inbringar intäkter vilket hjälper till att amortera ned befintliga lån. Historiskt har följande avgiftsjusteringar skett; I januari 2019 sänktes avgiften med 15 %. I december 2017 fick alla medlemmar en avgiftsfri månad och i augusti 2018 två avgiftsfria månader. Under 2019 amorterade föreningen 3 MSEK.