BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen- nedre

Wargentinsgatan 5A

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 10465
  • 4226
  • 5077
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna tvåa med balkong på Wargentinsgatan 5A. På fritt läge finner ni en perfekt planerad lägenhet om 47 kvm i mycket fint skick. Lägenheten är utrustad med bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin och allt man önskar av en tvåa ryms.

Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Här finns varmluftsugn, spis, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt ett matbord för cirka 4-6 personer. På golvet ligger ett vackert brädgolv i original som löser vidare till sovrummet.

Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen som vetter i ett fritt läge ut mot mysiga kvarter och fina fastigheter. På balkongen njuter ni av morgon samt förmiddagssolen. Balkongen rymmer såväl sittplatser som planteringar.

Sovrummet är luftigt och inrymmer utan problem en dubbelsäng (i dagsläget står här en 160cm säng). Här finns även förvaringsmöjligheter med plats för byrå.

Badrummet är i mycket fint skick och har stilfullt renoverats i smakfull färgskala med grått klinkergolv och ljust kakel på väggarna. Här inne finns tvättmaskin, dusch med glasvägg, handfat med kommod och spegelskåp. Allt är i ett fräscht utförande. 

Välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Här bor du på en populär adress med närhet till naturen vid Norr Mälarstrand, Kungsholms Strand och promenadavstång till City. Närhet till kommunikationer från Rådhuset samt Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Nedre Kungsholmens breda café- och restaurangutbud finns runt hörnet, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och butiker. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!