BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs - Saltsjö-Boo

Lövdalsvägen 62

  • 6 rum och kök
  • 144 kvm
  • Såld
  • 5903
  • 1571
  • 9131
Värdera din bostad

Beskrivning

På en vacker hörntomt ligger denna rymliga villa om totalt 184 kvm, inbäddad i grönska. Här njuter man av den stora, soliga altanen och uterummet med fågelkvitter som sällskap. Känslan är privat och avskiljd, trots att man är ett bara ett par hundra meter till förskola, affärer och snabba bussar till city.

Detta välvårdade hem har älskats av samma familj i 35 år men nu är det dags för en ny generation att ta vid. Villan är välplanerat och rymmer den stora familjen. Här finns fyra bra sovrum och rejäla praktiska ytor.  

Villan är belägen i sutterräng och på övre plan finns ett härligt stort soligt vardagsrum med en snygg braskamin från Contura. Köket, som ligger intill, går i klassisk stil. Framför flera  fönster mot villans framsida ryms en matplats för många.
Det är möjligt att gå ut till dem omgärdande altanen både från köket och vardagsrummet. Det inglasade uterummet, utanför vardagsrummet. blir som ett extra rum om sommarhalvåret och förlänger säsongen. Ett härligt ställe att njuta till både vardags och fest. På detta, övre, plan är även två sovrum och ett badrum belägna. Ursprungligen hade villan fem sovrum och det är enkelt att återskapa det om behov finns genom att dela av vardagsrummet igen.

Entréplanet rymmer två stora sovrum, en tvättstuga och ett badrum med med dusch. Det finns vidare en stor verkstad  som är möjlig att dela av och nyttja som både verkstad och kontor. Från detta rum har man även direkt access till carporten. På den vackert stenlagda uppfarten ryms ytterligare bilar.

Hela fastigheten är mycket väl hållen och hemmet ger en bra känsla i magen. Även om det är disponerat som ett sutteränghus så är baksidan inte motfylld, vilket är bra ur fuktsynpunkt. Ytan under altanen ger dessutom bra förvaring. Utöver detta finns en friggebod i den övre sydvästra hörnan av trädgården.