BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Klingvägen 23

  • 6 rum och kök
  • 172 kvm
  • Såld
  • 7926
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Klingvägen 23!

Här finner vi en underbar tvåplansvilla med magisk sjötomt och egen brygga. Huset är optimalt placerat längst ut på återvändsgata med allmänning som granne som ger ett ostört läge. Huset är disponerat på 172kvm fördelat på två plan med en underbar altan runt huset som ger en storslagen utsikt över Dreviken.

Vid första anblicken när man kommer in via huvudentrén får man en känsla av rymd, ljus och att var sak har sin naturliga plats. I vardagsrummet är ljusinsläppet fantastiskt från tidig förmiddag till sena eftermiddagar. Här skapas naturliga mingelutrymmen med plats för hela familjen och långa familjemiddagar med extra mysfaktor tack vare den underbara utsikten. Generöst kök med enorm potential att sätta sin egen prägel på. Tack vare stora ytor finns här chansen att skapa något bestående i husets hjärta. Huset erbjuder även fyra bra sovrum, tvättstuga med groventré, två badrum varav ena med bubbelbad och bastu samt massor av förvaring i form av öppna vindar från sovrum och källarplanet. Utöver tidigare nämnda kvalitéer så finns soldränkta balkonger i olika väderstreck för att nå solens alla timmar.

Den stora, trädäckade altanen är placerad i absolut harmoni och blir en naturlig knytpunkt under sommarhalvåret med mysiga stunder och härlig avkoppling. En etapp ner så finner vi badtunnan som kan användas året om med ostörd utsikt även här, eller varför inte tar dig ner till din egen brygga för ett svalkande dopp på heta sommardagar.
Trädgårdstomten har rymlig uppfart och plats för flertalet bilar med indragen laddstolpe för laddning av elbil. Då trädgården går i etapper så uppmuntras man att spendera ledig tid i trädgården för att skapa sin egen oas. För den odlingsintresserade finner vi även ett växthus som ligger sagolikt ner mot vattnet.

Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med närhet av ett flertal skolor, handelsplatser, centrum och kommunikationer. Så med andra ord ett boende för er som sätter lika höga krav på hemmet som på området.

Varmt välkomna med ert intresse!