BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 67

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 14808
  • 568
  • 1605
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om hög standard och slående utsikt på Alphyddan?

Välkommen till denna pärla om 79 kvm med inglasad balkong i sydvästläge. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du Slussen på endast några minuter. I föreningen finns även garage. Bekvämt avstånd till tvättstuga och varmförråd som ligger på samma våningsplan. På våningsplanet finns även en hjärtstartare.  

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Vidare in i bostaden nås det moderna köket med vita köksluckor, inbyggt vitrinskåp, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i grått kakel. Bra förvaring och plats för matbord om 4-6 personer. Nya vitvaror som spis med induktionshäll i rostfritt (2017), kyl/frys i vitt (2020), fläkt i svart, integrerad mikro och diskmaskin (2020). Fantastisk utsikt att avnjuta oavsett tid på dygnet över Hammarbybacken. Köket har vacker mönstrad tapet och klinkergolv i grått. Intill ligger vardagsrummet som rymmer både soffgrupp, tv-möbler och övrig önskad möblering. Härifrån nås den inglasade balkongen som rymmer matplats för 4-6 personer och har installerad infravärme. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång överblickande Hammarby sjöstad och Södermalm. 

”Master bedroom” rymmer en stor dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt. Målade väggar i vitt och fin mönstrad fondvägg. Intill finns ytterligare ett sovrum som idag används som barnrum. Rummet rymmer stor säng och arbetshörna för den som önskar. Målade väggar i grått och vitt. Badrummet är helkaklat i vitt. Här finns badkar, tvättmaskin, handfat, spegel och toalett. Lägenheten har snyggt genomgående mörkt golv och ett härligt ljus från två väderstreck. 

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar ca 2026. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.