BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ottsjövägen 25

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2003
  • 51
  • 1064
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Årstas bästa adresser erbjuds nu möjligheten att förvärva en renoverad och rymlig tvåa med gavelläge. Här erbjuds allt från bevarat original till nya tidtypiska materialval. Här bor du i ett lugnt och attraktivt område precis vid Årstaskogen.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där stora sällskapsytor och generösa ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier skapar ett härligt och trivsamt boende. Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som idag disponeras som barnrum. Renoverat kök med tidtypiska materialval. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, tvättmaskin, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Trivsamt vardagsrum med gavelläge som bidrar till generöst ljusinsläpp. Bevarat originalgolv och fönsternicher i sten. För den som önskar kan man ha öppen planlösning mot kök. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong i klockrent söderläge. Gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering så som fåtölj. Rymligt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I sovrummet finns även en garderob. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, handfat, handdukstork, WC och förvaring. 

Här bor du med goda svängrum i trivsam boendemiljö med nära till service, restauranger, kommunikationer, grönområden, promenad/joggingstråk, förskolor och skolor samt lekplats. Närheten till såväl city, natur, vatten och bra kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

- Renoverad med bevarat original
- Gavelläget
- Ljus och välplanerad
- Möjlig trea
- Balkong i söderläge
- Stambytt och helkalkat badrum
- Hiss
- Härliga promenad- och joggingstråk runt Årstaskogen
  och Årstaviken
- Utmärkta kommunikationer i området, bussar,
  tvärbana och pendeltåg
- Nära både city och natur