BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Wemevägen 39

  • 6 rum och kök
  • 129 kvm
  • Såld
  • 5456
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till mysiga Wemevägen 39!

I klassisk familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat radhus med trevligt gavelläge. Mysiga uteplatser i olika väderstreck bjuder in till härligt häng i solen från morgon till kväll. Modernt och stilfullt kök som samspelar med vardagsrummet och vidare ut på baksidan. Två helkaklade och renoverade badrum, ett på varsitt plan. Enhetligt och snyggt vitlaserat parkettgolv på hela nedre plan samt ljusa och stilrena ytskikt i alla rum.

På två plan fördelar sig yteffektivt 129+6 kvadratmeter. En social planlösning förenar fint ljusa luftiga umgängesytor, kök med anslutande matplats och vardagsrum samt fyra bra sovrum. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och rymligt förråd på baksidan.

Barnvänligt och lugnt område med begränsad biltrafik. En härlig plats för barnen med lekplatser och kompisar i alla åldrar runt om på gårdarna. Vältrafikerad busshållplats 270 meter bort där direktbussar tar dig in till Gullmarsplan på 25 minuter. Närhet till skola och flertalet omtyckta förskolor. Mysiga naturomgivningar med löparspår och svampskog samt cykelavstånd till badplats vid Ramsjön och Lycksjön. Stormarknader såsom ICA Maxi, Port 73 och även Handen C med stort affärsutbud inom kort avstånd. Vidare finns pizzerior, Hemköp och populära Vendelsö kök och bar med uteservering under sommaren inom promenadavstånd. Med bil nås smidigt Stockholm C på 15-20 minuter och även Haninges vackra skärgård med Dalarö och Gålö med badstränder, klippbad och marina nås på ca 25 minuter.