BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 68, vån 7

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 13774
  • 12917
  • 4230
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska gaveltvåa med en utsikt utöver det vanliga som måste upplevas! En bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe. Utsikten över Stockholm är svår att se sig mätt på och närheten till stadens puls är påtaglig. Den inglasade balkongen vetter i västligt läge med sol från eftermiddag ca 15 och hela kvällen till solnedgången.

Hela lägenheten är i genomgående gott skick med nyproduktionsstandard från 2008 när huset byggdes. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ med kommod, badkar, komfortvärme i golv, handdukstork och wc. Ljust och fint kök i vinkel med gott om förvaring och arbetsytor. Här kombineras med fördel matlagning och umgänge. Vita släta skåpsluckor och snyggt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys (2019), spishäll, fläkt, diskmaskin och microvågsugn. Vardagsrummet har ett härligt gavelläge med fönster i två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen med milsvid utsikt och bästa solläge. Bostaden erbjuder också ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt önskat möblemang, här finns även en inredd garderobsvägg. Även i hallen finns två rymliga garderober och bra plats för ytterkläder. Parkettgolv och ljusa väggar är genomgående för hela bostaden förutom badrum som har matt vitt kakel och klinkergolv i grå matt ton. Samtliga rum är försedda med bredbandsuttag med fiber draget under parketten. Dvs en framtidssäkrad bostad utöver det vanliga.

Utanför porten har man närhet till trevliga badmöjligheter vid bryggorna efter Liljeholmskajen, strand vid Trekanten, Vintervikens badbrygga och trädgårdskaféet. Närhet till all tänkbar service vid Liljeholmstorget samt goda kommunikationer med tunnelbana, bussar och tvärbana.

Stabil och välskött Brf med god ekonomi! Garage- och parkeringsplatser finns med kösystem.

En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!