BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södra Lännersta - Saltsjö-Boo

Badsjöstigen 10

  • 7 rum och kök
  • 167 kvm
  • Såld
  • 8479
  • 6803
  • 14748
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en stilig och högt belägen villa nära Bagarsjön. Här bor man sist på en återvändsgata mitt i villaidyllen. Tomten på husets baksida är underbart solig och privat och gränsar mot naturmark. Stora skjutdörrar i glas förbinder ute med inne. Om sommarhalvåret njuter man gärna på den på den stora altanen i söderläge som delvis har tak eller på balkongen med gasolgrill mot villans framsida.  

Villan i två plan är belägen i sluttning  och är snygg, ljus och rymlig invändigt. Här finns fem möjliga sovrum varav ett helt fantastisk master bedroom med högt i tak och skjutdörrar ut mot altanen. En fördel med konstruktionen är att den bakre väggen inte är motfylld utan att huset är helt fristående. Villan har en ny frånluftsvärmepump vilket medför låga driftskostnader och fiber finns anslutet. Till villan hör ett isolerat garage om ca 30  kvm med automatisk port.

På entréplanet välkomnar en ljus och rymlig hall och ett allrum. På var sida om det finns ett rejält sovrum och längre in i huset är badrum med bastu och tvättstugan belägen. Här kan den som vill låta barnen i huset få en egen avdelning för häng med kompisar. Dessutom har man på detta plan ett härligt gym, samt en vinkällare med platsbyggda hyllor och berg i dagen. 

En trappa upp nås vardagsrummet i vinkel med braskamin för vintermys. Den stora altanen i anslutning blir som ett extra rum om sommaren. Mot motsatt sida och med underbar kvällssol finns en härligt rymlig balkong under tak. En fast monterad gasolgrill och infravärme gör detta till ett ställe man gärna hänger på om kvällskvisten, även tidig vår och sen höst. Denna balkong nås även från det rymliga och stilrena köket. Både i köket och i vardagsrummet finns utrymme för en matplats där många ryms. 

Master bedroom ligger lagom avskilt i en egen ”flygel”. Här är det högt i tak och skjutdörrar i glas förbinder ut mot altanen. En platsbyggd, snygg garderobslösning ger god plats för klädförvaring.

På detta plan är ytterligare ett sovrum samt ett stort badrum beläget. Badrummet är exklusivt inrett med armatur från Vola och kalkstensgolv. 

På den lättskötta naturtomten med vacker stenhäll finns också plats för studsmatta.

Sammantaget är detta ett snyggt, kvalitativt och prydligt hem att flytta in i och njuta av från första dagen. Läget är fantastiskt om man vill bo privat och tyst med nära precis allt som får vardagslivet att flyta smidigt: Boo Gård skola, Lännersta skola, Johannes Petri skola och Björknäs skola ligger på tryggt gångavstånd och det finns tre bra förskolor på ett par hundra meters avstånd. Bagarsjön, med fin badplats på några hundra meters avstånd, är en naturlig samlingsplats sommar- som vintertid. Föredrar man havsbad så är Boobadet inte långt bort och här firar man Valborg och Midsommar traditionsenligt. Boo FF, den lokala fotbollsklubben, och Boo HC för ishockey, har sin verksamhet i närheten . Snabba bussar till Slussen går strax bakom huset och i rusningstid kör de direkt upp på motorvägen.

Välkomna hem till Badsjöstigen 30!