BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ormingeringen 3

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 7450
  • 261
  • 762
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverad och hemtrevlig bostad i ett fritt läge med balkong åt ett soligt söder. Bostaden har en optimal planlösning för en familj då den erbjuder tre bra sovrum och två badrum. Lägenheten ligger dessutom i en av Orminges mest populära föreningar. Föreningen är gammal och otroligt stabil med endast ca 4000 kr lån/kvm där tv, bredband är inkluderad i avgiften. Välkomna till er blivande drömbostad!

Bostaden är i ett väldigt gott skick med tre bra sovrum, stor social yta med öppet mellan vardagsrum och kök vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Två badrum med dusch för att slippa den trängseln på morgonen. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, genomtänkt planering med goda förvaringsmöjligheter i sovrummen och i hallen. 

De tre sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Det finns även en separat klädkammare. Det finns två toaletter. Det större badrummet är perfekt planerat med tvättmaskin och plats för torktumlare bredvid, vit kommod, WC-stol, badkar med dusch. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med tanke på den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, mikro, kyl och frys och en diskmaskin. Från köket tar du dig ut till den inglasade balkongen i ett soligt söderläge. Ekparkett i bostaden med klinkers i hall och första badrummet. Väggarna är målade och tapetserade i fint skick. 

Föreningen har fräscha trapphus och hiss. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas samt bastu. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. Går även att hyra extra förråd. 

- Fint renoverat skick
- Fantastiskt balkongläge åt ett soligt söder
- Inglasad balkong
- Två badrum med wc och dusch
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd i anslutning via trapphuset, samma våningsplan
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil förening, ca 4000 kr lån/kvm